Академия „Левски“ стартира лятна подготовка
824

Академия „Левски“ стартира лятна подготовка

В понеделник, 24 юни на стадион „Георги Аспарухов“ отборите от Академия „Левски“ стартираха своята лятна подготовка за новия сезон в Трета лига и Елитните юношески групи.

Старши треньор на вторият отбор на „Левски“, който ще се състезава в Югозападна Трета лига е Йордан Петков, а негов помощник ще бъде Симеон Ганчев.

Левски U17 (набор 2008 г.), който ще се състезава в Елитна юношеска група до 17 години ще бъде воден от Стоян Димов, а негов помощник ще бъде Симеон Ганчев.

Старши треньор на Левски U16 (набор 2009 г.), който ще се състезава в Елитна юношеска група до 16 години е Данаил Иванов, а негов помощник ще бъде Ангел Ангелов.

Левски U15 (набор 2010г.), който ще се състезава в Елитна юношеска група до 15 години ще бъде воден от Димитър Андонов, а негов помощник ще бъде Ангел Ангелов.

Старши треньор на Левски U14 (набор 2011 г.), който ще се състезава в Столичното първенство е Илиян Иванов, а негов помощник ще бъде Станислав Богданов.

За подготовката на вратарите в тези отбори в Академия „Левски“ ще отговарят треньорите Божидар Митрев, Ивайло Василев и Владимир Стоянов, а за кондиционната подготовка – Григор Гутев и Пламен Нягин.

Последни новини