Левски участва на турнири в Благоевград и Албена
4

Левски участва на турнири в Благоевград и Албена

От 3-и до 8-и септември ще се проведе международен футболен турнир за деца за купата на община Благоевград. Левски ще участва с два отбора – родени през 2003 г. и 2004 г. В надпреварата ще участват следните тимове:
Набор 2003: Левски, ЦСКА, Славия, Пирин, Барса БГ, академия „Пандев” (Македония), Ксанти (Гърция), Ботев (Пловдив).
Набор 2004: Левски , ЦСКА, Славия, Пирин, Барса БГ, академия „Пандев” (Македония), Ксанти (Гърция), ДИТ (София- Драгалевци).

Отборите ще бъдат разпределени в две групи по четири. Победителят от квартет I ще срещне завършилият на второ място в II на полуфинал, обратното важи за другия плейоф преди финала. Мачовете са от 2 полувремена по 20 минути, с 5 минути почивка между тях. Като за футбол 7 отборите ще бъдат съставени от 6 полеви плюс вратар. Ще се правят неограничен брой смени. Срещите ще се играят на стадион "Христо Ботев" в Благоевград, като теренът ще е с размери 60 х 40 метра, а вратите – 5 х 2 м.

От 2-ри до 6-и септември пък ще се проведе осмият детски футболен турнир „Петър Боянов” в курортен комплекс Албена. Левски ще участва с набор 2000 г. Съперници на „сините” ще бъдат отборите на Черно море, Спартак Варна, Берое, Ботев Пловдив и Славия.

Последни новини