„ПФК Левски“ се раздели с Петър Карачоров и Николай Греков
567

„ПФК Левски“ се раздели с Петър Карачоров и Николай Греков

„ПФК Левски“ се раздели по взаимно съгласие с двама от треньорите в Академията на клуба – Петър Карачоров и Николай Греков.

Петър Карачоров стана част от Детско-юношеската школа на „Левски“ през 2017 година. Водил е възрастовите формации на „сините“ в Елитните групи до 15 и до 17 години. С юношите до 15 години стана безапелационен шампион за сезон 2019/2020 със 17 победи и 1 равенство. С юношите на до 17 години стигна до вицешампионската титла за сезон 2020/2021 година. Карачоров е треньор във всички формации на трима от избраниците на Станимир Стоилов в представителния отбор на „сините“ – Асен Митков, Антоан Стоянов и Йоан Загоров. Ръководството на „ПФК Левски“ благодари на Петър Карачоров за всеотдайната му работа в „синята“ Академия и му пожелава всичко най-добро в бъдещите начинания.

Николай Греков е част от Академия „Левски“ от лятото на 2021 година. Работи като помощник-треньор на формациите до 16 и до 19 години. Ръководството на „ПФК Левски“ благодари на Николай Греков за работата му в Детско-юношеската школа на клуба и му пожелава всичко най-добро в бъдещите начинания.

Последни новини