„Сини“ шампиони
3

„Сини“ шампиони

Набор 2008, с треньор Захари Сираков, спечели градското първенство на футбол 5 отбелязвайки 118 гола и с 59 точки се класира на първо място изпреварвайки отборите на Национал и Царско село. За първи път най-малкият отбор от школата печели това отличие и се класира за финалният турнир на БФС в Банско от 12 до 14 юни 2017.

Набор 2001, с треньор Красимир Петров, безапелационно спечели първенството на деца „Б“ като спечели всичките си 26 мача и с 134 отбелязани гола и 78 точки (с 19 повече от класиралия се на второ място отбор на цска – София ) отново доказа че това е един от най-талантливите набори в школата, от които директорът на ДЮШ Даниел Боримиров очаква солидна група от национални състезатели в близките години.

Зоналното първенство за юноши младша възраст (родени 2000-2001година) бе спечелено от възпитаниците на доайена на треньорите в ДЮШ Георги Тодоров. Под ръководството на опитният специалист отбора на ЛЕВСКИ победи в последния си за сезона мач с 3:1 Локомотив София и с 124 отбелязани гола и 83 точки ( с 7 пред класиралия се на второ място отбор на цска – София ) е шампион на зоната за тази възраст.

ПФК ЛЕВСКИ очаква в близките 2-3 години този отбор, наред с националните състезатели да даде и играчи за мъжкият отбор на клубът.

Последни новини